Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Novosti

Aktuelna događanja i novine u Klinici Svjetlost
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Ivana Tramp operisala oči u Klinici Svjetlost

Ivana Tramp operisala oči u Klinici Svjetlost
Prva supruga američkog predsednika Ivana Tramp poverila je svoje oči profesoru Gabriću i Klinici Svjetlost
Zagreb, 27. april 2019. – Ivana Tramp ovih dana boravi u Zagrebu, a jedan od glavnih razloga za njenu posetu  Hrvatskoj je operacija očiju koja je uspešno izvedena u zagrebačkoj Klinici Svjetlost. Tako je prva supruga američkog predsednika Donalda Trampa trajno rešila svoje probleme s vidom.

Ivana Tramp je još jedna svetski poznata osoba koja je svoje oči poverila stručnjacima iz Klinike Svjetlost te prof. dr. sc. Nikici Gabriću, koji ju je operisao. Svoje probleme s vidom u Klinici Svjetlost rešile su i svetske zvezde Armand Asante, Franko Nero, kao i domaće Rade Šerbedžija, Oliver Dragojević, Željko Bebek, Neda Ukraden i Lepa Brena.

 „O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz Nju Jorka koji su se već operisali ovde i koji imaju samo reči hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitet života te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat.“  – istakla je Ivana Tramp nakon operacije.

Gospođa Tramp oduševila se Klinikom Svjetlost još prošle godine kada je stigla u Zagreb kako bi učestvovala kao počasna gošća na takmičenju za mis Hrvatske. Tada je obavila pregled kod profesora Gabrića koji joj je savetovao operaciju ugradnje Symfony intraokularnih sočiva, zahvaljujući kojima bi rešila svoje probleme s vidom. Tada se zbog obaveza nije mogla podvrgnuti zahvatu, ali je zato sada ponovno posetila Zagreb kako bi se zauvek rešila naočara.

„Operacija je bila brza, bezbolna te već danas vidim bez ikakvog problema i to bez naočara. Imam sasvim drugačiji i lepši pogled na svet koji ću tek sada ponovno otkrivati.“ – dodala je Ivana Tramp.

Kao poslovna žena koja je aktivna u svakom pogledu svog života, dobar vid i nezavisnost od naočara od presudne su joj važnosti.

Ugradnjom posebnih Symfony intraokularnih sočiva u oba oka gospođa Tramp se trajno rešila dioptrije, kao i početne katarakte.