Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Novosti

Aktuelna događanja i novine u Klinici Svjetlost
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Lepa Brena promenila svoj pogled na svet u Klinici Svjetlost u Novom Sadu

Lepa Brena promenila svoj pogled na svet u Klinici Svjetlost u Novom Sadu
Lepa Brena nakon operacije gledala film bez naočara
Novi Sad 27.03. 2019 - Svetski poznata estradna umetnica sa naših prostora Lepa Brena odlučila je da reši problem sa vidom u našoj klinici u Novom Sadu, gde ju je operisao prof.dr Nikica Gabrić. Ugradnjom multifokalnih sočiva profesor je rešio Brenin višegodišnj problem sa dioptrijom, na blizinu, srednju udaljenost i daljinu, tako da više nikada ne mora da nosi dioptrijske naočare.
 
Lepa Brena je tim povodom izjavila da je nova žena koja odlično vidi. Ljudi, ja sam nova žena koja odlično vidi. Bila sam luda što ovo ranije nisam uradila, iako sam za profesora Nikicu čula još pre šest godina. Kada sam čula da je otvorio kliniku i u Novom Sadu, preglede smo zakazali Boba, Kata i ja. Ljubazna doktorka nas je pregledala i svima nam zakazala operacije već sledeće nedelje. Bilo je to na prepad, ali odlično je ispalo. 

Lepa Brena, zadovoljna ishodom operacije dodaje - Ja sam imala problem sa čitanjem i stalno sam tragala za naočarima kad nešto treba da pročitam ili uradim nešto pipavo. Posle operacije naočare mi više ne trebaju. Živim mnogo komfornije, praktično mi se popravio kvalitet života. Isto veče, nakon operacije, gledala sam film bez naoačara - oduševljeno ističe popularna pevačica.

Brena je na operaciju otišla sa svojom najboljom prijateljicom i saradnicom Katom Tomović i bile su jedna drugoj podrška. Na kontrolnom pregledu obe su sa oduševljenom govorile o bezbolnoj operaciji, koja je prošla brzo zahvaljujući veštini profesora Gabrića.