Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Novosti

Aktuelna događanja i novine u Klinici Svjetlost
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Novo radno vreme

Novo radno vreme
Ukoliko imate pitanja ili nedoumicu u vezi sa zdravljem Vaših očiju, slušamo Vas svakog radnog dana od 9 do 15 časova, a konstantno smo tu za Vas putem naših društvenih mreža. 
Dragi naši,

Klinika Svjetlost u Novom Sadu radi izmenjeno, usled vanrednih okolnosti, od 9 do 15 časova. U tom periodu preduzimamo sve mere zaštite radi Vaše bezbednosti i bezbednost naših zaposlenih.

Ukoliko ste morali da otkažete Vašu oftalmološku kontrolu ili pregled, važno je da znate da sve informacije, potvrdu terapije, kao i direktne konsultacije sa našim lekarima možete dobiti putem našeg kol centra. Slušamo Vas svaki radni od 9h do 15h putem telefona 021/661-00-00.

Tu smo i na društvenim mrežama za sva Vaša pitanja i nedoumice, a možete nam se obratiti i putem i-mejl adrese info@svjetlost.rs.

I ne zaboravite, budite empatični, pokažite razumevanje i pružite podršku onima, kojima je u ovom trenutku veoma potrebna. 
Brinimo jedni o drugima!

Vaša Klinika Svjetlost.