Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Novosti

Aktuelna događanja i novine u Klinici Svjetlost
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Poznati holivudski glumac Tim Rot operisan u Klinici Svjetlost

Poznati holivudski glumac Tim Rot operisan u Klinici Svjetlost
Popularni britanski glumac, nominovan za Oskara, Tim Rot operisan u Klinici Svjetlost
POPULARNI HOLIVUDSKI GLUMAC OPERISAN U KLINICI SVJETLOST
 
Britanski glumac poznat po svojim ulogama u kultnim filmovima Kventina Tarantina, ali i hit seriji „Laži me“ doleteo je nakon šestomesečnog snimanja svoje nove dramske serije iz Liverpula u Zagreb kako bi se zauvek rešio problema s vidom.
 
Profesor Gabrić i njegov tim operisali su gospodina Rota i njegovu suprugu Niki ugradivši im najnoviju generaciju multifokalnih sočiva, proširenog fokusa, Synergy, koja se na tržištu nalaze nešto manje od pola godine i dostupna su isključivo u Klinici Svjetlost. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata videli odlično i uživali u zagrebačkom adventu.
 
„Celi život sam verovao da mi je levo oko slabovidno... Bio sam kod mnogih lekara u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uveravali da nema nade za to oko, nakon 2 sata provedenih u Svjetlosti ja prvi puta u životu vidim na to oko! Jednostavno je ovo neverovatno. Savršeno vidim na svim udaljenostima i to s oba oka!“
 
Niki, njegova supruga pre dolaska u Hrvatsku bila je na pregledu kod lekara u Los Anđelesu koji ju je pokušavao odgovoriti od operacije, no kada je rekla da ide u Svjetlost kod Nikice Gabrića, lekar je otišao na nekoliko minuta i nakon toga joj rekao, „Pogledao sam ko je taj Gabrić i mislim da to treba da napraviš kod njega!“.
 
Ovaj glumac je još jedan u nizu glumaca operisanih u Klinici Svjetlost. Sve je zapravo počelo s Armandom Asanteom koji je prošle godine operisan, on je svoje iskustvo podelio s glumcima Frankom Nerom i Kasandrom Gavom, oni su to podelili s Ivanom Tramp i Tim Rotom. Svi oni odabrali su Svjetlost jer su verovali u profesora Gabrića i njegov tim.
 
„Ovo je potvrda da je Svjetlost svetski poznata i priznata oftalmološka ustanova, zamislite da neko ko živi u Kaliforniji i snima po celom svetu treba operaciju oka, svaki lekar bio bi ponosan da mu je on pacijent, a ja sam najponosniji što je Tim Rot za sebe i svoju suprugu odabrao mene i moju kliniku.“ Izjavio je profesor Gabrić koji nije skrivao oduševljenje još jednim u nizu svetskih poznatih ličnosti koji su njemu poverili svoje najvrednije čulo, oči.
 
 

Poznati holivudski glumac Tim Rot operisan u Klinici Svjetlost

/galerije/4.png