Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Novosti

Aktuelna događanja i novine u Klinici Svjetlost
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Priznanje Klinici Svjetlost za najveći broj ugrađenih Synergy intraokularnih sočiva

Priznanje Klinici Svjetlost za najveći broj ugrađenih Synergy intraokularnih sočiva
Klinika Svjetlost vodeća u svetu po ugradnji intraokularnih Synergy sočiva, koja obezbeđuju odličan vid na svim udaljenostima. 
10.03. Zagreb -

Tomas Mulner, menadžer kompanije Johnson & Johnson Vision, uručio je prof. Nikici Gabriću i njegovom timu sertifikat za najveći broj ugrađenih Synergy sočiva. Radi se o velikom uspehu, jer su Synergy sočiva najnovije generacije koja su lansirana prošle godine nakon velikih ispitivanja koja su se obavljala u 8 evropskih centara izvrsnosti, jedini iz cele Istočne Evrope bila je Svjetlost, a danas ovaj sertifikat potvrđuje da je Svjetlost ugradila više ovih revolucionarnih sočiva nego ostali centri.

Synergy predstavlja novost u hirurgiji oka, tako što kombinuje tehnologiju proširenog raspona vida za daljinu i srednju udaljenost, te multifokalnu tehnologiju za blizinu. Pacijenti ugradnjom tih sočiva dobijaju dobar vid na svim udaljenostima, što u potpunosti pacijenta rešava naočara.