Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Lasersko skidanje dioptrije

Klinika Svjetlost bavi se skidanjem dioptrije već 20 godina, a prof. Nikica Gabrić izveo je prvo lasersko skidanje dioptrije u regionu.
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Personalizovani (custom) tretmani

U poslednjih 20 godina samo u našoj Klinici u Zagrebu laserski je skinuta dioptrija s preko 45 hiljada očiju, a u ostale tri očne klinike (Split, Sarajevo, Banja Luka) s još 12 000 očiju. 

Klinika Svjetlost poseduje 4 excimer lasera i 2 femtosecond lasera te izvodi sve metode laserskog skidanja dioptrije i tzv. ALL LASER LASIK. Lasersko skidanje dioptrije izvodi 12 naših lekara. 

Za pacijente koji nisu kandidati za intervenciju laserom zbog previsoke dioptrije nudimo mogućnost korekcije dioptrije ugradnjom posebnih intraokularnih sočiva (ICL). Naši refraktivni hirurzi stalni su predavači i instruktori na najvažnijim evropskim oftalmološkim kongresima te edukatori iz područja refraktivne hirurgije (BIH, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Kosovo).