Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Pregledi pacijenata

Pregledi za određivanje naočara uz kompletni screening pregled za detekciju svih očnih bolesti.
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Dijagnostika i tehnologija

Sve naše ambulante moderno su opremljene konzolama s automatskim stolicama za pacijente i biomikroskopima za pregled oka pod lupom.

PREGLED OKA SPLIT Svaka ambulanta ima kompjuterizovani automatski kerato-refraktometar koji očitava pacijentovu dioptriju koja se onda dodatno testira ispitivanjem čitanja na daleko uz probne okvire i stakalca različitih dioptrija. U svakoj ambulanti nalaze se digitalne table za ispitivanje vidne oštrine na daleko te tablice za ispitivanje vidne oštrine na blizu.

Već 6 godina naši medicinski nalazi su u elektronskom obliku i čuvaju se na serveru te su dostupni lekaru iz svake ambulante iz svake od naših klinika. Ukoliko pacijent želi, može dobiti kopiju nalaza koji mu nedostaju. Slike pretraga takođe se čuvaju u digitalnom obliku.

Sve naše čekaonice su prostrane i opremljene ugodnim foteljama te aparatima za bezalkoholne napitke i sanitarnim čvorovima čija se urednost proverava svakih sat vremena. Na samom ulazu postoji info pult, gde se pacijenti mogu obratiti ukoliko imaju bilo kakvo dodatno pitanje.