Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Novosti

Aktuelna događanja i novine u Klinici Svjetlost
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Još jedna holivudska zvezda poverila svoje oči klinici Svjetlost

Još jedna holivudska zvezda poverila svoje oči klinici Svjetlost
Čitav život patim od lošeg vida, a sada manje od 24 sata nakon operacije vidim stvari koje nikada pre nisam videla....
Zagreb, 26. avgust 2019. – Kasandra Gava (60), koja je glumila  i učestvovala u produkciji više od 50 filmova u Holivudu, nakon Armanda Asantea, Franka Nera, Radeta Šerbedžije i Ivane Tramp odlučila je svoj problem s vidom rešiti u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.
 
Gava, koja je u Zagreb došla sa Sarajevo Film Festivala odlučila je poveriti svoj vid profesoru Gabriću i njegovom timu nakon što je prošle godine za vreme snimanja filma s Frankom Nerom u Zagrebu srela Armanda Asantea na večeri, kada ga je pitala šta radi u Zagrebu on je s njom podelio svoje utiske sa operacije očiju u Klinici Svjetlost. Zbog obaveza Gava tada nije mogla obaviti operaciju.
 
„Zvala sam nekoliko puta i Franka i Armanda! Sve sam ih ispitala, kako je bilo, da li boli, da li su išta videli… Znate ja sam vam velika kukavica i još uvek ne mogu da verujem da sam ovo napravila! Celi život patim od lošeg vida i sad manje od 24 sata nakon operacije vidim stvari koje nikad pre nisam videla… Pomoglo je što sam saznala da je moja prijateljica Ivana Tramp takođe bila u rukama prof. Gabrića i njegovog tima pa sam odlučila da više ni jedan dan neću čekati već da idem to obaviti… Bilo je puno lakše nego što sam mislila, uopšte se ni ne sećam operacije.“
 

„Za mene lično i našu kuću ovo predstavlja veliku čast. Naime, Gava i Tramp, kao i gospoda Nero i Asante kao svetski ljudi mogu bilo gde na svetu obaviti operaciju očiju no eto oni su odlučili da dođu u malu Hrvatsku i  da operaciju obave ovde. To je dokaz da osim što raspolažemo s vrhunskom tehnologijom naša usluga je na nivou ili iznad nivoa one koju pružaju lekari u SAD-u!“, istakao je prof. Nikica Gabrić koji je izveo operaciju gđe. Gave za manje od 14 minuta. Ugrađena su joj multifokalna sočiva koja su rešila njenu kratkovidnost, čitalačku dioptriju i astigmatizam. Radi se o specijalnim sočivima, koja proizvodi kompanija Zeis i po narudžbi su došla za gospođu Gavu.
 
„Iskreno me bilo strah, još prvo jutro nisam se usudila otvoriti oči u strahu da mi vid neće biti odličan, ali na nagovor prof. Gabrića sam ih otvorila i videla čitati oglase preko 200 metara daleko… Nikad pre tako daleko nisam videla"  naglasila je Gava koja u Zagrebu ostaje samo 3 dana pre nego što se vrati svojim obavezama u Los Anđelesu.