Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Novosti

Aktuelna događanja i novine u Klinici Svjetlost
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Kongres Evropskog udruženja lekara za hirurgiju katarakte i refraktivnu hirurgiju

Kongres Evropskog udruženja lekara za hirurgiju katarakte i refraktivnu hirurgiju
Prisustvovanjem stručnim predavanjima i učestvovanjem u interaktivnim radionicama naši doktori su imali priliku da razmene praktična iskustva i stručna teoretska znanja sa najvećim oftalmološkim ekspertima.
Zimski sastanak, 24. po redu, Evropskog udruženja lekara za kataraktu i refraktivnu hirurgiju (ESCRS) u saradnji sa Marokanskim društvom za implantaciju i refraktivnu hirurgiju - SAMIR, održan je od 21. do 23. februara u Marakešu.

Kongres je privukao više od 1.940 učesnika iz 73 različite zemlje i time opravdao titulu najrenomiranijeg i najvećeg evropskog oftalmološkog skupa.

 „Drago nam je što smo prvi put održali naš sastanak na afričkom kontinentu i što su nam se pridružile kolege iz SAMIR-a, marokanskog Društva za implantacijsku i refraktivnu hirurgiju“, rekao je profesor Rudi MMA Nuijts, predsednik Evropskog Udruženja lekara za hirurgiju katarakte i refraktivnu hirurgiju.

Prisustvovanjem i vođenjem stručnih predavanja, kao i učestvovanjem u interaktivnim radionicama naši doktori imali su priliku da razmene praktična iskustva i stručna teoretska znanja sa najvećim oftalmološkim ekspertima.

Na ovaj način potvrdili smo da smo ustanova koja konstantno radi na ličnom i profesionalnom razvoju, kao i činjenicu da smo vodeći u svetu kada je reč o uvođenju novih tehnologija i razvoja novih metoda operacija.