Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Novosti

Aktuelna događanja i novine u Klinici Svjetlost
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Mišelovo prvo pojavljivanje nakon operacije u emisiji Nikad nije kasno

Mišelovo prvo pojavljivanje nakon operacije u emisiji Nikad nije kasno
Mišelovo prvo pojavljivanje nakon operacije u emisiji Nikad nije kasno raznežilo voditelja, žiri i publiku
Mišel Zorić prvi put nakon operacije na oku pojavio se pred auditorijumom u popularnom šou programu Nikad nije kasno i izazvao velike emocije kod voditelja Žike Jakšića, žirija i publike.

Rezultati operacije, koja je trajala više od četiri sata, a izveli su je profesor Nikica Gabrić i profesor Milomir Ninković, oduševili su voditelja popularnog takmičarskog šoua Žiku Jakšića. Nakon emitovanja priloga o operaciji i oporavku Mišel Zorića voditelj je priznao koliko ga je dirnula ta priča.
Postoje trenuci u našem životu kada se dese veličanstvene stvari, a ovo je jedan od njih. Mene je ovo dirnulo. Prvo sam ja ponosan što smo kao produkcija uspeli da pomognemo Mišelu. Međutim, ništa od toga ne bi bilo da ne postoje dobri ljudi na ovom svetu. Želim da pozdravim dr Nikicu Gabrića. Hvala Vam u ime svih nas“, rekao je Jakšić sa suzama u očima, što su svi u studiju pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Mišel Zorić ima spušteni desni kapak od svoje četvrte godine i nakon što je Neda Ukraden, kao članica žirija, preporučila Kliniku Svjetlost i profesora Gabrića, na inicijativu profesora, Mišel odlazi u Kliniku Svjetlost u Zagreb na operaciju.
Oporavak od operacije vode lekari u novosadskoj Klinici Svjetlost.
Ne mogu da vam opišem osećaj. Ispunio mi se dečački san da posle četiri decenije progledam i na desno oko. Hvala Grand produkciji, kao i celom osoblju Klinike Svjetlost. Zaista su svi divni“, euforično je izjavio Mišel.

Mišel Zorić je prošao u četvrti krug takmičarske emisije u pevanju za veterane.