Klinika Svjetlost

Zakažite pregled online

Zakazivanje za preglede

Novosti

Aktuelna događanja i novine u Klinici Svjetlost
posetite nas: posetite nas na Facebook-u posetite nas na YouTube-u posetite nas na Instagram-u posetite nas na LinkedIn-u

Takmičar popularnog šou programa Nikad nije kasno uspešno je operisan u Klinici Svjetlost u Zagrebu

Takmičar popularnog šou programa Nikad nije kasno uspešno je operisan u Klinici Svjetlost u Zagrebu
Takmičaru popularnog šou programa Nikad nije kasno ostvaren dečački san, a to je da reši problem s desnim okom
Zagreb, 15.03. 2019 - Tim stručnjaka prof. dr Nikica Gabrić, prof. dr Milomir Ninković i dr Igor Smiljanić više od četiri sata su operisali Mišel Zorića, takmičara emisije Nikad nije kasno, zbog spuštenog kapka i paralize pokreta desnog oka, koja se desila u ranom detinjstvu. Pre ovog zahvata, Mišel je ranije već operisan dva puta u Beogradu i u Budimpešti.
Profesor Gabrić i profesor Ninković su zadovoljni ishodom operacije koja je izvedena 15.03. u Zagrebu, oporavak nakon zahvata vodiće lekari Klinike Svjetlost u Novom Sadu.
Mišel Zorić je nakon intervencije na njegovom oku, koju je priželjkivao više od 40 godina, rekao da nije ni pomislio da će mu učešće u popularnom šou programu Nikad nije kasno promeniti život - Prijavio sam se za učešće u emisiji Nikad nije kasno kako bih se bavio onim što najviše volim i u čemu uživam, a to je muzika. Nisam ni sanjao da će mi pored toga, biti ispunjen još jedan san, i to onaj najveći, da konačno rešim problem sa desnim okom. Hvala timu klinike svjetlost, na čelu sa profesorom dr Nikicom Gabrićem, kao i profesoru dr. Ninkoviću, koji su se maksimalno potrudili da mi pomognu. Takođe, hvala celom osoblju tima klinike Svjetlost u Zagrebu koji su učinili da moj boravak tamo bude prijatan. Oporavak nastavljam u klinici Svjetlost u Novom Sadu, gde se osećam već kao kod svoje kuće, sigurno i bezbedno. Zaista su svi ljubazni i divno je kad neko tako posvećeno brine o svakom pacijentu.
Krenuo sam u priču operacije iako sam imao svoje strahove, nedoumice, iako je bilo i malo treme. Međutim kad znate da ste na pravom mestu, i da se oko vas nalaze stručnjaci, poverite im svoje oči, suočite se sa svim strahovima i želite, a meni se ostvarila moja najveća želja, a to je da konačno vidim.